Heslo měsíce dubna - Dentists from Jaypur, rychlé ošetření, dr. Karel Denk, stomatolog Brno, kazy nemají šanci, prevence, dr. et dr. Karel Denk.

01.04.2010 22:51

Jde to dělat i jinak :) Nejlepší je věta: I've even repaired bicycles :)

Metody, které zubaři z Jaypuru používají, představují vynechání laboratorní složky. Jde v podstatě o volnou modelaci z ruky. Mezi dva zuby - pilíře vytvoří drátěnou smyčku, která představuje nosník - tělo můstku, na drát přidají rychletuhnoucí pryskyřici do které vsadí prefabrikované zuby. Na barvu a velikost se již tak nekouká. Jak tvrdí doc-senior, stihnou ošetřit i pacienta, který zrovna spěchá na vlak. Pokud by Vás zajímalo, k čemu mají všechny ty vyložené protézky, které samozřejmě nikomu nemohou pasovat, tak je možné, že po vyzkoušení přibližného tvaru (nevíte, pokolikáte už je někdo zkoušel před Vámi) do nich vypilují prostor pro opět všezachraňující rychle tuhnoucí pryskyřici, no a vybroušenou protézku - lžičku s touto hmotou vloží zpět do pacientových úst, kde se otiskne podle jeho anatomických poměrů.

Zpět

Diskusní téma: Dentists from Jaypur

Datum 14.04.2010

Vložil dr. ahmed buanažvajlílá kualulá denkibumba

Titulek masa bob

Odpovědět

ano ano, najdete nás na rohu ulice, však víte kde, vemte si, prosím, vlastní měkkou podušku, kdyby se zákrok trochu protáhl, pokud budete potřebovat ošetřit i zoubky Vašeho pejska, můžeme to udělat těsně před Vaším ošetřením nebo až potom, jak budete chtít.

Datum 13.04.2010

Vložil bob

Titulek prosba

Odpovědět

pane doktore,mohu se prosím zastaviz až půjdu ráno na vlek?potřeboval bych nový zub.dík :-)
e-mail znáte